Medlemskap i Norrköpings Skytteförening 2018

För att bli medlem i Norrköpings Skytteförening krävs förutom att man följer föreningens stadgar, regler och anvisningar också att man betalar medlemsavgift. Föreningen har tre olika kategorier av medlemskap med olika nivåer på avgift.

• Senior medlemskap - 400 kr/år                                                                     Medlemmar födda 1996 eller tidigare

• Junior medlemskap – 200 kr/år                                                                    Medlemmar födda 1997 eller senare

• Familje medlemskap – 700 kr/år                                                                 Medlemmar som är mantalsskrivna på samma adress.

Medlemsavgiften betalas till Norrköpings Skytteförenings bankgiro: 603-9986. Ange namn, personnummer (ååmmdd-xxxx) samt mail-adress i meddelandefältet vid betalning. Namn och personnummer är ett krav för att kunna registrera medlemmar på idrottonline (RF:s idrottsgemensamma administrations plattform, se mer på: www.idrottonline.se ). Mail-adress för att föreningen effektivt skall kunna skicka ut information till medlemmarna.

Alla personuppgifter som registreras på idrottonline hanteras enligt Personuppgiftslagen (PuL).
Genom att betala medlemsavgift samtycker Du att föreningen registrerar dina personuppgifter på idrottonline.

Nedladdningsbar blankett angående: Medlemskap i Norrköpings Skytteförening

Tävligslicens (tidigare hette det: aktivitetskort)

Tävlingslicensen är en obligatorisk individuell avgift för skyttar från och med det år man fyller 15 år och som deltar i tävling inom Svenska Skyttesportförbundet, där två eller flera föreningar deltar. Undantagna är Svenska Dagbladets riksskyttetävling, Värmlandsserien k-pist, Skyttiadens föreningsomgång samt rekryteringstävlingen Sverigeduvan.

Tävlingslicens för 2018 gäller för kalenderår (1 januari - 31 december)

2018 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.

Du kan bara lösa aktivitetskortet hos en förening, tävlar du för flera föreningar så måste du bestämma vilken förening som är din "huvudförening" och lösa kortet där. Detta gäller även om du skjuter grenar som tillhör olika sektioner. Notera att du endast kan tävla för en förening i samma gren men du kan tävla i olika grenar för olika föreningar. Tex du skjuter 300m gevär för Gillet men Luftgevär för Skytteföreningen eller Standard Pistol för NPK och Fripistol för Skytteföreningen.

För att få tävlingslicens för år 2018 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren (t ex pistol) och förening.
Vill du ansöka om skyttekort hos
Norrköpings Skytteförening betalar du in avgiften till föreningens bankgiro 603-9986. Ange namn, vilken sektion (gevär, pistol etc) som kortet skall vara kopplat till, samt skyttekortnummer i meddelandefältet vid betalning. Har du skyttekort för flera sektioner skall du ange alla kort och nummer så dessa kan registreras på aktivitetskortet

Frågor och mer information
Mer information om idrottonline, skyttekort och aktivitetskort finns på Skyttesportförbundets hemsida www.skyttesport.se. Du kan också kontakta föreningens kassör, Mathias Jönsson, This is a mailto link , 070 – 396 36 42.

Uppdaterad: 31 JAN 2018 15:25

Postadress: